2013. január 8., kedd

Büszkén prezentáljuk a legújabb Piton Kihívást


Kedves muglik, boszorkányok, varázslók, varázslények és kviblik!

Hideggel és hóval beköszöntött az újév. A Roxfortba immár visszatértek a diákok, elkezdődött a tanítás, a nagyterem megtelt élettel.

Dumbledore portré képében idén is hozta a formáját. Úgy érezte, mindenképpen kell valamilyen meglepetést szereznie Perselus Pitonnak, ezért Felhívást tett közzé a Reggeli Prófétában, melyben arra kéri az olvasókat, hogy írjunk Piton professzorról, mutassuk meg a varázsvilágnak, milyen ember ő valójában.
Szerinte méltánytalanul bánt el vele a média, és arra kérte az újság szerkesztőit, hogy tegyék közzé ezeket az írásokat, mert el sem tudják képzelni, mennyien imádják.

Magam örömmel olvastam a felhívásról, hiszen régóta nagy rajongója vagyok a sötét taláros professzornak, úgyhogy Dumbledore kérésén felbuzdulva meghirdetjük a legújabb Piton kihívást.

Itt az ideje, hogy elmerüljünk az ében tekintetében, ujjainkat végigpergessük azokon a puha, fekete tincseken, (amelyek egyáltalán nem zsírosak, én már csak tudom…), hogy lefejtsük gombokkal teli felöltőjét, hogy érezzük a fortyogó bájital illatát, hogy kiélvezzük a nála eltöltött büntetőmunkát, hogy élvezzük hangjának bársonyát, hogy bámuljuk a bájitaltanon, hogy élvezzük, ahogy ő élvezi… oh, bocsánat kissé elkalandoztam!

Várunk tehát minden olyan történetet, amelyek a professzorról szólnak. Mutasd meg milyennek látod őt, milyen szerinted az igazi Perselus Piton. Rajtad múlik milyen színben tűntedet föl a kíváncsi olvasók előtt.

Előre félek, mi lesz, ha ezt Piton professzor megtudja…:)

A szervezők: Emyke és melissakorthner


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése